top of page

OM OSS

Psst!

Följ oss på Facebook

- Kompletta lösningar för dina behov -

 

Värmekällan i Sverige AB drivs av kyltekniker med kompetens och erfarenhet inom värme, kyla och luftkonditionering. Richard Lind startade 2005 Värmekällan i Småland AB som utvecklats till Värmekällan i Sverige AB. Idag drivs företaget ihop med Stefan Axelsson.

 

Vi är verksamma i Tranås, Småland med omnejd och våra kunder finns bl.a i Jönköping i söder och Linköping i norr. Vi erbjuder all tänkbar hjälp – service, reparation, installation och försäljning – av värmepumpar, kommersiell kyla och komfortkyla.

Vi erbjuder

Vi servar och reparerar allt inom köldapplikationer och de allra flesta fabrikat inom värmepumpar. Vi är serviceombud till både Bosch och Panasonic så du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi erbjuder försäljning av värmepumpar och vid nyinstallation av Bosch, Panasonic, Gree eller Mitsubishi erbjuder vi alltid minst 5 års garanti. Om du inte hittar vad du söker på vår hemsida, är du varmt välkommen att kontakta oss så försöker vi hjälpa dig på bästa sätt!

 

Kundnöjdhet

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag. För oss är kunden i centrum och vi lägger stort engagemang i varje enskilt uppdrag oavsett omfattning. Med vår breda erfarenhet, djupa kunskap och tillgänglighet strävar vi helt enkelt efter att erbjuda den bästa service och trygghet till alla våra kunder.

Certifieringar

Med vårt medlemskap i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKPV) erhålls också ansvar att uppnå särskilda branschkrav för att du som kund ska känna dig trygg. Vi erhåller givetvis köldmediecertifiering av både firma och vardera kyltekniker.

Du kan alltid nå oss på telefon! Annars kan du smidigt fylla i kontaktformuläret nederst på sidan så kontaktar vi dig!

0140-128 75

Certifieringar

Trygghet för dig som kund!

varmekall.png
incert.PNG

Värme Kyla Luftkonditionering

skvp-medlem_farg.jpg
bottom of page